Barba in engleza

Site-ul Inengleza.com gazduieste circa 30.000 de cuvinte in Limba Engleza, traduse in Limba Romana, si cuvinte in Limba Romana, traduse in Limba Engleza. Cuvintele sunt din diverse domenii.

Acest site se poate folosi practic pentru a invata Limba Engleza. Cuvintele se pot memora, scrie pe o hartie. Dupa vreo 3-4 parcurgeri ale intregului site, veti sti destul de multe cuvinte care va vor fi utile in procesul de invatare al limbii engleze.

Site-ul contine si cateva jocuri, teste ce tin de lingvistica, gramatica, Limba Engleza, Franceza etc.

Site-ul poate fi accesat atat de pe calculatoare desktop, laptop-uri, telefoane mobile (smartphone), atat telefoane care folosesc sistemele de operare iOS (Apple), cat si Android (Google). Daca intampinati probleme, nefunctionalitati, nu ezitati sa ne contactati.

Daca aveti sugestii pentru site, nu ezitati sa ne contactati, folosind formularul de contact.

Ebook ePub

IMPORTANT: Daca sunteti la prima achizitie de carti in format electronic recomandam accesarea paginilor tutorial aflate in paginile produselor ebook (Despre ebook, Tutorial instalare, Tutorial transfer, Compatibilitate) in care se regasesc informatii foarte importante despre modul de accesare al acestor carti.

IMPORTANT: Asigurati-va ca inainte de achizitia de ebooks ati instalat Adobe Digital Editions si l-ati autorizat cu un cont Adobe!

E-readerele Kindle NU SUNT compatibile cu formatul epub si nici cu formatul PDF securizat DRM.

Formatele EPUB SECURIZAT si PDF SECURIZAT (secure epub, secure pdf) sunt compatibile cu dispozitivele pe care se poate instala (sau au deja instalat) Adobe Digital Edition, autorizat cu un cont Adobe.

Cartile in format digital nu se pot returna! Detalii in pagina de termeni si conditii

You May Also Like

About the Author: Ana Kinczllers

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *