Case in padure

Va prezint o comunitate cu familii situata intr-o locatie speciala , intre padurea Rosu si promenade pietonala a lacului Dambovita , care face legatura cu Dynamic park si insula lacului morii.
Va oferim o comunitate in care copii dumneavoastra vor creste si se vor juca unii cu ceilalti in siguranta, tinand cont ca tot complexul este inchis cu garduri si porti de acces cu telecomanda, locatia este situate la doar 50 de metrii de padurea Rosu in interiorul careia va puteti plimba cu cei mici, sau daca copii sunt un pic mai mari de pot plimba cu bicicletele prin interiorul padurii , sunt amenajate 2 alei unde copii din vecinatate se joaca si isi traiesc copilaria , pe cealalta parte a complexului se afla promenade pietonala a lacului Dambovita unde de asemenea se poate alerga, plimba cu bicicleta, rolele, trotineta sau orice activitate sportiva impreuna cu familia sau cu prietenii.
Am spus de comunitate, sa va explic la ce m-am referit , in primul rand am facut o selectie a persoanelor pe care le-am acceptat in complex , sunt familii si oameni de calitate, am avut discutii despre cum si in ce fel va ajuta comunitatea in care locuiti.
Sa presupunem ca aveti copil , poate chiar 2 copii , sotia ramane acasa cu copii in timp ce dumneavoastra ca sot sunteti la munca , munciti o zi intreaga si ajungeti acasa obosit , poate stresat din cauza problemelor jobului in timp ce sotia si ea fiind stresata de stat in casa cu copii ,,, intelegeti ideea, este ca o tensiune si la o scanteie pana sa inceapa discutiile aprinse.
Acum sa presupunem acelasi scenariu de mai sus dar traind intr-o comunitate si fiind prieten cu vecini sotia discuta cu vecina care are si ea copii, copii se joaca , se relaxeaza comunica si isi consuma energia , lasand-o pe mama sa se relaxeze , sotul vine acasa , chiar stresat fiind nu se intampla nimic , ma iese in curte vorbeste cu vecinul , discuta si asa se evita o cearta si se tine familia fericita cu ajutorul comunitatii in care traiti .
Alegeti-va comunitatea , inainte de o casa , comunitatea va poate salva casnicia.

Va doriti ca locuinta dumneavoastra sa foloseasca energie regenerabila, ca in timp sa aveti autonomie, sa nu mai platiti facturi la energie, ideal este sa va plateasca pe dumneavoastra pentru energia pe care o „bagati” in retea cu ajutorul panourilor fotovoltaice, noi pregatim sistemul electric si bransamentele de pe acoperis pentru panouri solare si avem toata infrastructura de accesare si montare a panourilor cu noile proiecte din cadrul primariilor.Casele nu vor fi ecranate si va veti bucura de soare pe toata durata zilei.
Cu toate acestea casa are izolatie de polistiren grafitat de 10 cm, geamuri de cea mai buna calitate tripan Salamander , Ad 92 Blue Evolusion cu protectie fonica si termica foarte buna, incalzirea in pardoseala de asemenea va ajuta impreuna cu toata izolatia casei sa economisiti bani platind facturi mult mai mici si folosind banii pentru familia dumneavoastra. Toate vilele dispun de o arhitectura moderna si de o compartimentare interioara ideala a spatiilor locative. Au in componenta 5 camere, dispuse astfel: la parter, un living generos cu dining si terasa exterioara,bucatarie inchisa cu acces rapid in living, spatii pentru depozitare si grup sanitar de serviciu; etajul este compartimentat in 3 dormitoare ample, insotite de balcoane generoase, spatii de depozitare si baie , , iar mansarda este locuibila, cu o suprafata utila de 60 mp utili.

Daca toate acestea se pliaza pe cerintele dumneavoastra si va doriti o casa construita cu materiale de calitate, situata intr-o zona unica, atunci va asteptam la vizionare.
Profitati acum de numarul limitat de case ramas la vanzare.
Aveti si video de prezentare.

Va prezint un proiect rezidential de exceptie situat int-o locatie unica in Chiajna intre Padure si Lac si in imediata vecinatate a viitorului DYnamic Parc proiect Promenada dezvoltat de primaria Chiajna
Va doriti sa locuiti la aproximativ 50 de metri de padure si sa fie si la 2 km de Bucuresti, sa aveti o curte decenta cu verdeata in care se poate juca copilul si calitatea aerului sa fie mult mai buna decat in oras, sau sa va puteti face plimbarile de seara in padurea amenajata doar traversand strada de la casa dumneavoastra?
Atunci cand ajungeti acasa sa va relaxazati pe terasa, cu privirea la padure si sa auziti ciripitul pasarerelor in locul claxoanelor si motoarelor masinilor?
Va doriti o casa mare si spatioasa pentru toti membrii familiei si din dormitorul matrimonial sa aveti o vedere neobturata catre padure?
Daca toate acestea se pliaza pe cerintele dumneavoastra si va doriti o casa construita cu materiale de calitate, situata intr-o zona unica, atunci va asteptam la vizionare.

Fiecare scor din evaluări este în intervalul 1-10. Pentru a obține scorul global pe care-l vedeți, pur și simplu adunăm toate scorurile din evaluări pe care le-am primit și împărțim totalul la numărul de scoruri din evaluări pe care le-am primit. În plus, oaspeții pot acorda și „scoruri secundare” separate cu privire la aspecte cruciale, cum ar fi localizarea, curățenia, personalul, confortul, facilitățile, raportul calitate-preț și WiFi-ul gratuit. Rețineți că oaspeții își transmit separat scorurile secundare și scorurile globale, deci nu există o legătură directă între acestea.

Puteți evalua o Cazare pe care ați rezervat-o prin Platforma noastră dacă ați petrecut sejurul acolo sau dacă ați sosit la proprietate, dar nu ați petrecut sejurul acolo. Pentru a edita o evaluare pe care ați trimis-o deja, vă rugăm să contactați echipa noastră de la Serviciul Clienți.

Avem personal și sisteme automatizate care se specializează în detectarea evaluărilor false trimise pe Platforma noastră. Dacă găsim astfel de evaluări, le ștergem și, dacă este necesar, luăm măsuri împotriva celor responsabili.

Oricine identifică o activitate suspicioasă o poate raporta întotdeauna echipei noastre de la Serviciul Clienți, pentru ca echipa care se ocupă de Fraude să poată investiga.

În mod ideal, am publica fiecare evaluare pe care o primim, indiferent dacă este pozitivă sau negativă. Totuși, nu vom afișa nicio evaluare care include sau se referă la (printre altele):

  • Comentarii cu caracter politic sensibil
  • Conținut promoțional
  • Activități ilegale
  • Informații personale sau sensibile (de exemplu, e-mailuri, numere de telefon sau informații privind carduri de credit)
  • Înjurături, referiri la sex, discurs de incitare la ură, remarci discriminatoare, amenințări sau referiri la violență
  • Spam și conținut fals
  • Cruzime față de animale
  • Uzurparea identității (de exemplu, dacă persoana care scrie evaluarea pretinde că este altcineva)
  • Orice încălcare a îndrumărilor noastre privind evaluările.

Pentru a ne asigura că evaluările sunt relevante, este posibil să acceptăm numai evaluări care sunt depuse în termen de 3 luni de la check-out. De asemenea, este posibil să nu mai afișăm evaluări odată ce acestea devin vechi de 36 de luni sau dacă apare o schimbare de proprietar al Cazării.

Cazarea poate alege să răspundă la o evaluare.

Când vedeți mai multe evaluări, cele mai recente vor fi în partea de sus, sub rezerva câtorva altor factori (limba în care este scrisă evaluarea, dacă evaluarea este doar un scor sau conține și comentarii etc.) Dacă doriți, le puteți sorta și/sau filtra (după perioada din an, scorul din evaluări etc.).

Afișăm uneori și scoruri din evaluări externe, de pe alte website-uri de turism cunoscute. Vă atragem atenția atunci când facem acest lucru.

Reguli și standarde pentru comentarii

Aceste reguli și standarde au drept scop menținerea conținutului Booking.com relevant și potrivit chiar și minorilor, fără a limita exprimarea opiniilor personale. De asemenea, se aplică indiferent de sentimentul exprimat în comentariu.

Contribuțiile trebuie să se refere la călătorii. Cele mai utile contribuții sunt acelea foarte detaliate, care ajută alți călători să ia decizii mai bune. Vă rugăm să nu includeți comentarii la adresa unor persoane, și nici de natură politică, etică sau religioasă. Conținutul promoțional va fi eliminat, iar situațiile referitoare la serviciile Booking.com trebuie să fie adresate echipelor noastre din Serviciul Clienți sau Unități de Cazare.

Contribuțiile trebuie să fie potrivite pentru o audiență globală. Vă rugăm să nu folosiți invective sau injurii create prin tastare incorectă, indiferent de limbă. Comentariile și conținutul media care folosește limbaj care instigă la ură, remarci discriminatorii, amenințări, remarci explicite sexual, violență și promovarea activităților ilegale nu sunt permise.

Tot conținutul trebuie să fie onest și unic pentru fiecare client. Comentariile sunt foarte utile atunci când sunt originale și imparțiale. Contribuția dumneavoastră trebuie să vă aparțină. Proprietățile partenere Booking.com nu trebuie să posteze în numele clienților sau să ofere recompense în schimbul comentariilor. Încercările de a reduce scorul concurenților prin scrierea de comentarii negative despre aceștia nu vor fi tolerate.

Respectați intimitatea celorlalți. Booking.com va depune eforturi pentru a ascunde adresele de e-mail, numerele de telefon, website-uri, conturi de rețele sociale și alte detalii similare.

Opiniile exprimate în aceste contribuții aparțin clienților și proprietăților partenere Booking.com, și nu companiei Booking.com. Booking.com nu acceptă responsabilitatea sau răspunderea pentru niciun comentariu sau replică. Booking.com este un distribuitor (fără nicio obligație de verificare), și nu o editură care publică aceste comentarii și replici.

În mod automat, comentariile sunt sortate pe baza datei în care au fost create și pe baza unor criterii suplimentare, astfel încât să afișăm cele mai relevante comentarii, inclusiv dar nelimitat la: limba dumneavoastră, comentarii cu text și comentarii nominale. Pot fi disponibile și alte opțiuni de sortare (în funcție de tipul de călător, de scor etc.).

Respingerea responsabilității cu privire la traduceri

Acest serviciu poate conține traduceri oferite de Google. Google refuză orice garanție referitoare la traduceri, expresă sau implicită, inclusiv garanția acurateții, certitudinii și orice garanție implicită referitoare la calitatea comercială, adecvarea pentru un anumit scop și contrafacere.

https://www.youtube.com/watch?v=PLqXxZ_KMYsY__MaWs4bOu1pL50TDbTcDQ

You May Also Like

About the Author: Felix Stefoniou

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *