Feri fericire

Pentru, pentru tine, pentru, pentru tine
Mi-as da inima oricand
Pentru, pentru tine, pentru, pentru tine
As da zece vieti la rand.

Ini, ini, inima din mine
Te roaga sa nu pleci
Dimi, diminetile cu tine
Sunt faine chiar si reci.

Fericire cand privesc ochii tai
Fericire ma topesc dupa ei,
Fericire cand o spui cu talent
Pentru mine-ti lasi inima la amanet. X2.

Feri, feri, feri, fericire
As vrea sa ma-ntelegi
Feri, feri, feri, fericire

Nu te mai las sa pleci.

Sa nu crezi in viata ta, ca eu pe alta te-as da
Cum sa fac asa ceva, cand pentru mine esti o stea
La cum esti tu de frumoasa, esti o perla pretioasa
Cand iti sarut buzele, straluceste soarele.

Fara certuri iubirea noastra
Ma face sa ma-ntorc acasa,
Alaturi sa ne fim la infinit.

Feri, feri, feri, fericire
As vrea sa ma-ntelegi
Feri, feri, feri, fericire
Nu te mai las sa pleci. X2

Dacă ați fost în minivacanță la mare, probabil nu ați ratat întâlnirea cu marele „hit” „Feri, Fericire”, un refren ce a cucerit, se pare, inimile românilor și care a răsunat pe litoral la maxim. Nu mai este o noutate, acest cântec a ajuns subiect de discuție, ba mai mult, i-a împărți pe ai noștri în două. Unii spun că e cea mai tare piesă, alții, dimpotrivă, că e un mare kitchs. Discuțiile curg în presă și pe site-urile de socializare despre melodie, dar și despre videoclip, material discografic lansat de curând de Loredana Groza și câțiva maneliști în vogă. În acest proiect muzical, produs de Costi Ioniță, Bacăul are o reprezentare consistentă, pe lângă Lori, Jador ocupând un rol semnificativ.

Pe lângă cariera artistică din lumea manelelor, Jador a atras atenția și prin participarea sa la show-ul de televiziune Survivor România de la Kanal D, acolo de unde a fost eliminat de curând, din cauza unor probleme medicale. Cu toate acestea, Jador are un rol important în acest proiect, „Fericire”, în care au mai participat, între alții, Florin Salam, Vali Vijelie şi Jean de la Craiova.

Cântecul și videoclipul „Fericire” a depășit toate așteptările și chiar a ajuns pe locul 2 în trending Youtube România, după ce a strâns peste 1 milion de vizualizări în mai puțin de 24 de ore de la lansare. Mai mult decât atât, a ajuns în top și în numeroase alte țări, lucru surprins într-o captură și publicat pe contul personal de Facebook chiar de Loredana Groza. De altfel, artista a scris pe Facebook că piesa „Fericire” a ajuns pe locul 8 mondial, o premieră pentru industria muzicală din România. Conform informaţiilor postate odată cu videoclipul, melodia a fost concepută de Costi Ioniță, versurile au fost scrise de Alina Manolache, iar videoclipul, filmat de Alex Ceuşu.

Atât apariția Loredanei în acest proiect cât și proiectul în sine nu au scăpat de criticii din domeniu, dar nici de gura lumii.

Cum părerile sunt împărțite, tot ceea ce contează este ce există în sufletul artiștilor atunci când prin actele lor artistice vor să ne transmită o parte din sufletul lor. Acest aspect rezultă și dintr-o postare a Loredanei pe contul personal de Facebook:

„Muzica este iubire! Muzica este #Fericire! Muzica este un limbaj universal, trece dincolo de limbă, culoarea pielii, conturi în bancă… de fiecare dată am cântat cu plăcere orice gen muzical. Am fost primul artist din România care a făcut crossover cu hip hop, muzică lăutărească, folclor, gypsy music, electro, trap…reușind să scot din underground, în atenția marelui public, artiști și stiluri muzicale diferite.

De fiecare dată mă implic total, cu pasiune, în orice proiect. Le mulțumesc fanilor mei și tuturor pentru că m-au făcut să mă simt ca o regină.
Tzuki
Lori din Onești”

Loredana se afla zilele trecute într-o vacanță în Miami, Florida, acolo unde a susținut și mai multe ședințe foto.

You May Also Like

About the Author: Liviu Albu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *