Oanapp

oanApp

Oana Mareș a adus la TVR 2 și TVR 2 HD „OanApp”, o emisiune fresh, difuzată de luni până vineri, de la ora 15.00.

 

Galerie foto

 

OanApp devine, în noul sezon, platforma unde invitatii, alături de telespectatori, își vor exprima părerea despre ceea ce se întâmplă în jurul nostru în plan social, economic, monden, dar și despre tendințe sau statistici. În cel de-al doilea sezon, în emisiunea difuzată în direct de TVR 2 și TVR 2 HD, de la ora 15:00, de luni până joi (vineri Best of), gazda Oana Mareș, alături de trei invitați, vor dezbate trei dintre cele mai arzătoare subiecte ale zilei.

Știrile și tot ceea ce se întâmplă în societate sunt temele de discuție, iar vedetele și specialiștii, oaspeți la masa OanApp, le vor analiza pornind de la cauză și până la efect.

Bonus, de la invitați telespectatorii vor afla și noutăți profesionale și personale: proiecte îndeplinite, planuri și picanterii. Nu vor lipsi live-urile și nici mesajele și telefoanele în direct. Alături de ea, Oana îi va avea pe telespectatori cu reprize de live pe Facebook.

„Este un an important pentru noi ca țară și este bine să analizăm, să ne exprimăm, să fim vocali și să ne punem întrebări. Așa că, încă o “platformă” în care vedetele, dar și cei de acasă să ne spună ce cred și ce simt despre ceea ce aflăm via media în fiecare zi, nu poate fi decât bine primită. Temele alese vor fi știrile zilei. Invităm la masa OanApp oameni cunoscuți și repectați, fiecare în domeniul său, dar și pe telespectatori. “Platforma” este chiar noul OanApp, varianta îmbunătățită special pentru voi. Cei de acasă își vor putea scrie părerile, noi le vom citi și comenta. Sperăm ca fiecare să vină cu opinii argumentate și, de ce nu, cu soluții despre cum putem să devenim o variantă mai bună a noastră și să aducem un plus în societate. Pornind de la știre, în 48 de minute puteți afla cum ne afecteaza pe fiecare ceea ce se întâmplă în jurul nostru, cu bune și cu rele: de la schimbări majore în societate sau noutățile mondenilor noștri, până la evenimente marcante”, spune Oana Mareș.

OanApp este o emisiune interactivă difuzată în direct de TVR 2 și TVR 2 HD, de la ora 15:00, de luni până joi (vineri Best of). Gazda Oana Mareș își propune ca întâlnirea cu telespectatorii să se numere printre cele mai așteptate momente ale zilei.

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+ .

Producător: Ștefan Stănescu

 

Oana Mareş şi cei doi co-prezentatori din primul sezon: Andrei Foday şi Ceanu ZhengOana Mareş şi cei doi co-prezentatori din primul sezon: Andrei Foday şi Ceanu Zheng

Oanapp, emisiunea magazin realizată de Oana Mareş la TVR 2, revine cu sezonul doi. Producţia va fi difuzată fară cei doi co-prezentatori din primul sezon: Andrei Foday şi Ceanu Zheng.

Publicitate

Noul sezon începe astăzi, 30 septembrie, de la ora 15:00. Va fi programată de luni până joi.

Producţia va fi doar o oră pe post, în loc de două. Spre deosebire de primul sezon, când emisiunea era difuzată în două parţi, acum se restrânge doar la o oră.

În fiecare ediţie, vor exista trei invitaţi alături de care vor fi dezbătute subiecte din zona mondenă, socială sau economică. De asemenea, telespectatorii vor intra şi prin telefon.

Reamintim că emisiunea a debutat în primăvara acestui an, după cum Paginademedia.ro a relatat la vremea resepctivă.

Vinerea va fi difuzată o ediţie Best of.

Oana Mareş, despre noul sezon al emisiunii:

„Este un an important pentru noi ca ţară şi este bine să analizăm, să ne exprimăm, să fim vocali şi să ne punem întrebări. Aşa că, încă o platformă în care vedetele, dar şi cei de acasă să ne spună ce cred şi ce simt despre ceea ce aflăm via media în fiecare zi, nu poate fi decât bine primită. Temele alese vor fi ştirile zilei. Invităm la masa Oanapp oameni cunoscuţi şi repectaţi, fiecare în domeniul său, dar şi pe telespectatori.”

Citeşte şi:

Autor:

Raul Bambu

raul.bambupaginademedia.ro

În cel de-al doilea sezon, în emisiunea difuzată în direct de TVR 2, de la ora 15:00, de luni până joi (vineri Best of), gazda Oana Mareș, alături de trei invitați, vor dezbate trei dintre cele mai arzătoare subiecte ale zilei.

Știrile și tot ceea ce se întâmplă în societate sunt temele de discuție, iar vedetele și specialiștii, oaspeți la masa Oanapp, le vor analiza pornind de la cauză și până la efect.
Bonus, de la invitați, telespectatorii vor afla și noutăți profesionale și personale: proiecte îndeplinite, planuri și picanterii. Nu vor lipsi live-urile și nici mesajele și telefoanele în direct. Alături de ea, Oana îi va avea pe telespectatori cu reprize de live pe Facebook.

„Este un an important pentru noi ca țară și este bine să analizăm, să ne exprimăm, să fim vocali și să ne punem întrebări. Așa că, încă o “platformă” în care vedetele, dar și cei de acasă să ne spună ce cred și ce simt despre ceea ce aflăm via media în fiecare zi, nu poate fi decât bine primită. Temele alese vor fi știrile zilei. Invităm la masa Oanapp oameni cunoscuți și repectați, fiecare în domeniul său, dar și pe telespectatori. “Platforma” este chiar noul Oanapp, varianta îmbunătățită special pentru voi. Cei de acasă își vor putea scrie părerile, noi le vom citi și comenta. Sperăm ca fiecare să vină cu opinii argumentate și, de ce nu, cu soluții despre cum putem să devenim o variantă mai bună a noastră și să aducem un plus în societate. Pornind de la știre, în 48 de minute puteți afla cum ne afecteaza pe fiecare ceea ce se întâmplă în jurul nostru, cu bune și cu rele: de la schimbări majore în societate sau noutățile mondenilor noștri, până la evenimente marcante”, spune Oana Mareș.

Oanapp este o emisiune interactivă difuzată în direct de TVR 2, de la ora 15:00, de luni până joi (vineri Best of). Gazda Oana Mareș își propune ca întâlnirea cu telespectatorii să se numere printre cele mai așteptate momente ale zilei.

Oana Mareş va prezenta „oanaApp“ la TVR 2

Din 15 aprilie, TVR 2 propune telespectatorilor show-uri în premieră, seriale, filme şi sezoane noi ale emisiunilor consacrate.

Virgil Ianţu dă startul celui de-al cincilea sezon „Câştigă România!“, iar Oana Mareş, recent intrată în familia TVR 2, va prezenta, de luni până vineri, emisiunea de divertisment „oanApp – Aplicaţie de viaţă“. În fiecare duminică, Paul Surugiu Fuego revine cu „Drag de România mea!“.

De luni până joi, de la ora 20.00, concursul de cultură generală „Câştigă România!“ revine la TVR 2, din 15 aprilie. Competiţia se anunţă antrenantă, mai ales că în cel de-al cincilea sezon concurenţii vor beneficia de o modificare în regulament: vor putea apela la varianta ajutătoare „Întreabă un prieten“.

„oanApp – Aplicaţie de viaţă“, noua emisiune din grila TVR 2, debutează din 15 aprilie. 

Cunoscuta prezentatoare Oana Mareş se alătură vedetelor postului şi, alături de Andrei Foday şi Ceanu Zheng, aduce de luni până vineri un show TV difuzat în două părţi.

Între orele 15.00 şi 16.00, în prima parte a emisiunii, gazdele vor dezbate, alături de specialişti, tematici diverse, de la întâlniri între generaţii, până la cum să trăieşti frumos şi sănătos, să te relaxezi sau să alegi grădiniţa pentru cei mici. 

De la ora 17.00 la ora 18.00, în cea de-a doua parte a show-ului, în studio vor fi invitate vedete cunoscute, artişti şi cântăreţi. „oanApp – Aplicaţie de viaţă“  se va transmite în direct, iar telespectatorii sunt invitaţi la concursuri cu premii atractive.

Tot din 15 aprilie, de luni până vineri, de la ora 16.00, telespectatorii TVR 2 vor urmări un serial în premieră: „Lonesome Dove: Suflet de pistolar“ (SUA, 1994-1995), serie western căştigătoare Gemini Awards, în 1996. Producţia se bazează pe bestsellerul „Lonesome Dove“, câştigător al premiului Pulitzer şi spune povestea unui cowboy, Newt Call, care încearcă să-şi găsească un rost în teritoriile încă sălbatice din Vest.

Telejurnalul  TVR 2, prezentat de Stela Popa, Teodora Antonescu şi Raluca Arvat, aduce în casele românilor, la ora 12.00 şi ora 19.00, evenimentele zilei, informaţii utile, reportaje, poveşti de viaţă şi sport. De la ora 18.45, informaţiile despre vreme le aflăm de la Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu în emisiunea „E vremea ta“.

Poveştile de viaţă marca „Destine ca-n filme“ revin din 16 aprilie. Cel de-al zecelea sezon va fi difuzat în fiecare marţi, de la ora 22.00, iar interviurile realizate de Iuliana Marciuc se vor transforma în adevărate filme artistice de scurt metraj. 

Din 19 aprilie, actorii Diana Cavallioti şi Dragoş Huluba dau startul noului sezon „Gala umorului”“. În fiecare vineri, de la ora 20.00, telespectatorii vor savura momente umoristice păstrate în Arhiva TVR, dar şi scenete de „umor la zi”. Cu noi sezoane revin în grila TVR 2 programele consacrate: „D’ale lu’ Mitică” (marţi, ora 21.10) şi „Memorialul durerii“ (sâmbăta, ora 13,00).

Weekend la TVR 2

Informaţii despre natură, viaţă sănătoasă, travel şi timp liber aflăm în noile sezoane „Cap compass“ (sâmbăta, ora 12,30), „Sănătate cu de toate“ (duminica, ora 8.30), „Pescar hoinar“ (duminica, ora 10.00) şi „Natură şi aventură“ (duminica, ora 10.30). 

„Zile cu stil“, sezonul 2, debutează din 20 aprilie, iar gazda Alina Ionescu ne dezvăluie în fiecare sâmbătă, de la ora 17.00, secrete de stil, fashion şi beauty.

Nu vor lipsi nici confesiunile despre performanţă şi discuţiile relaxante cu personalităţi remarcabile în noul sezon „Mic dejun cu un campion“. Daniela Zeca Buzura, gazda emisiunii, îi aşteaptă pe telespectatori la TVR 2, în fiecare sâmbătă, de la ora 10.00. 

La sfârşit de săptămână, show-urile de divertisment încep de la ora 15.00. În fiecare sâmbătă, Marina Almăşan dă startul faptelor bune la „Femei de 10, Bărbaţi de 10“. Invitaţii sunt oamenii care au făcut lucruri memorabile şi au poveşti emoţionante. Prima ediţie, din 20 aprilie, este dedicată creatoarei de modă, Zina Dumitrescu.

Duminica, de la ora 15.00, Paul Surugiu Fuego prezintă galele „Drag de România mea!“. Pe 21 aprilie, artistul şi prezentatorul a pregătit un moment inedit într-o ediţie specială de Florii. Vor fi invitaţi: Mirabela Dauer, Irina Loghin, Stela Enache, Marina Florea, Matilda Pascal Cojocarita şi Stefan Cigu, Carmen Trandafir şi Carmen Rădulescu.

You May Also Like

About the Author: Liviu Albu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *