Singur acasă doi

Home Alone 2: Lost in New York (1992)

Singur acasă 2 – Pierdut în New York

1.8K

Salvează

Raport

  • Player
  • Descriere
  • Trailer
  • Distribuție

Oare cine va fi singur în New York cu ocazia acestui acest Crăciun?În „Singur acasă 2: Pierdut în New York”, Kevin McCallister (Macaulay Culkin) revine, de această dată având întreg orașul New York drept teren de joacă. Dar nu va fi singur multă vreme. Bandiții de doi bani, Harry și Marv (Joe Pesci și Daniel Stern) despre care s-a dus vestea, au mirosit și ei că e rost de ceva și, lingându-și încă rănile de la ultima întâlnire cu Kevin, pun la cale o escrocherie pe scară mare.Twentieth Century Fox prezintă urmarea la comedia care s-a bucurat de un mare succes, filmul care se situează pe locul trei din punct de vedere al încasărilor din întreaga istorie a filmului artistic.

Filme și seriale online recomandate

Hotelul Plaza din New York oferă clienților servicii ca în filmul ”Singur acasă 2”. Cât costă

Pentru a celebra împlinirea a 25 de ani de la lansarea filmului Singur acasă 2, hotelul Plaza din New York oferă clienților un pachet turistic în stilul celebrului personaj Kevin McAllister.

Astfel, oaspeții hotelului vor avea ocazia să simtă pe propia piele luxul trăit de Kevin în acest film celebru, cumpărând pachete turistice care poenesc de la suma de 895 de dolari, adică la mică diferență față de suma de 967 de dolari, cât a cheltuit Kevin în film.

”Atât în cameră, cât și în hotel o varietate de experiențe care sunt inspirate de aventurile lui Kevin aici în hotel, în timpul sărbătorilor, vor reveni la viață pentru oaspeți, ca să se bucure de ele”, se arată pe site-ul acestui hotel, potrivit Daily Mail.

De asemenea, clienții pot gusta dintr-un meniu inspirat din anii 90, amestecat cu felurile favorite din copilărie sau se pot distra într-o experiență interactivă cu fotografii din timpul aventurii lui Kevin la New York.

Tot în acest pachet intră și o înghețată specială de la ”room service”, exact la fel ca cea din filmul Singur acasă 2.

Nu în ultimul rând, angajații hotelul vor putea organiza pentru turiști plimbări prin New York, în cele mai importante locuri, precum Empire State Building, cu o limuzină.

Filmul Singur Acasă 2: Pierdut în New York a avut premiera pe 20 noiembrie 1992, rolul principal fiind jucat de Macaulay Culkin.

Sursa: Daily Mail

Etichete: , , , , ,

Dată publicare:15-11-2017 16:47

Urmăriți Știrile Pro TV și pe Google News

Singur acasă 2 – Pierdut în New York (engleză: Home Alone 2: Lost in New York) este un film de Crăciun din 1992. Acesta este creat în genurile film de comedie, de familie. Filmul este regizat de Chris Columbus. Este al doilea film din seria de filme Singur acasă și o continuare directă a filmului Singur acasă. Rolul principal (Kevin McCallister) este interpretat încă odată de Macaulay Culkin, în timp ce actorii Joe Pesci și Daniel Stern reinterpretează rolurile bandiților. În alte roluri apar actorii Catherine O’Hara, John Heard, Devin Ratray, Kieran Culkin, Gerry Bamman, Tim Curry, Rob Schneider, Dana Ivey și Brenda Fricker.

Eddie Bracken interpretează un rol minor, în timp ce Ally Sheedy (care anterior a lucrat cu Hughes la The Breakfast Club), Bob Eubanks și Donald Trump au scurte apariții cameo. Filmările au fost realizate în Winnetka, Illinois, pe Aeroportul Internațional O’Hare din Chicago, în Miami și în New York (unde se afla casa lui Culkin în acea perioadă). În ciuda recenziilor împărțite ale criticilor, filmul a devenit al doilea cel mai de succes din 1992, având încasări de 173 de milioane de dolari americani în Statele Unite și peste 358 de milioane în toată lumea.

Singur acasă 3 a apărut în 1997 și Singur acasă 4 în 2002, dar Culkin n-a mai apărut în aceste filme, la fel ca și restul distribuției din 1992.

Information icon.svg Atenție: urmează detalii despre narațiune și/sau deznodământ.

urmează detalii despre narațiune și/sau deznodământ.

Familia McCallister se pregătește de plecare în Florida pentru a petrece Crăciunul acolo. Începe iar agitația în rândul mulțimii de frați, surori, veri, părinți și mătuși. Doar Kevin rămâne calm, chiar și după ce se urcă în alt avion, cel care merge la New York. Mai ales că din greșeală toate cărțile de credit au rămas în posesia lui. De aceea Kevin se cazează la Plaza Hotel. Aici își satisface toate fanteziile culinare, trebuind tot timpul să-i păcălească pe angajații vigilenți ai hotelului. Ieșit la o plimbare prin oraș, Kevin se întâlnește cu cei doi hoți din primul film, Harry și Marv. Cei doi tocmai au descins dintr-un camion plin cu pește și sunt dornici să se răzbune pe Kevin. Băiatul, în lipsa părinților, se împrietenește cu doamna cu porumbeii, o femeie ce-și deschide inima în fața lui după ani de zile în care nu a mai comunicat cu nimeni. Cei doi hoți au iarăși multe de pătimit din partea lui Kevin. În cele din urmă, Kevin se întâlnește cu mama sa în fața pomului de Crăciun.

Rolurile principale

[

modificare

|

modificare sursă

]

Coloana sonoră

[

modificare

|

modificare sursă

]

Home Alone 2: Lost in New York – Original Score este o coloană sonoră din 1992 compusă de John Williams, cel care a creat și coloana sonoră a primului film. Deși coloana sonoră conține melodiile ce apar în film,[2] există și câteva teme noi proeminente cum ar fi „Christmas Star” sau „Plaza Hotel and Duncan’s Toy Store”. Coloana sonoră originală conține melodiile:

Referințe și note

[

modificare

|

modificare sursă

]

Legături externe

[

modificare

|

modificare sursă

]

Singur acasă 2, în Ajun de Crăciun. Cu cine se bate Kevin? Ce pun în luptă Antena 1 şi Kanal D?

Home Alone – Singur Acasă 2, pierdut în New York. Care este concurenţa lui Kevin, plasat în premieră de Pro TV în seara Ajunului de Crăciun. Ce este pe intervalul Singur Acasă 2?

Publicitate

Pentru prima dată în istoria difuzărilor de pe TV, Singur Acasă 2 este programat pe 24 Decembrie, Seara Crăciunului, pe un interval de consum TV puternic. Ce este pe celelalte televiziuni (20.22.30)?

Majoritatea posturilor TV au programe speciale pentru Ajunul Crăciunului. Paginademedia.ro trece în revistă concurenţa pe care micul Kevin (Macaulay Culkin) o are în această seară:

Antena 1: Ediţie specială Te cunosc de undeva, cu Pepe şi Sore prezentatori

Kanal D: film Taxi 2 – Operaţiunea Ninja

TVR 1: program special Iată, vin colindători, cu Iuliana Tudor

Prima TV: film Iosif şi Maria

Naţional TV: film Paddington

Diva: film Crăciun la conac

FilmCafe: film Taxi (1)

Happy Channel: serial turcesc Puterea destinului

Prima parte a seriei Singur Acasă a fost difuzată de Pro TV săptămâna trecută, când a fost, fără probleme, lider pe interval

Interesant este că, în acest an, dacă Pro TV a ales să difuzeze Home Alone 2 în seara Ajunului, Antena 1 a cumpărat drepturile pentru Singur Acasă 3, pe care îl va difuza imediat a doua zi după Pro, adică pe 25 decembrie.

Autor:

Petrişor Obae

petrisor.obaepaginademedia.ro

You May Also Like

About the Author: Elisabeta Voinea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *